Ik zoek personeel

De kans is zeer groot dat wij voor u een geschikte kandidaat in ons personeelsbestand beschikbaar hebben. Met onze grote pool van gespecialiseerde arbeidskrachten moet het raar lopen als wij geen antwoord hebben op uw personeelsvraag. En zo niet, dan gaan we direct op zoek naar de juiste kracht.

Ik wil direct in contact komen met Select2Connect.

WAAROM KIEST U VOOR ONS?

  • Omdat u heldere afspraken wenst.
  • Omdat u personeel wilt dat bij u past.
  • Omdat u snelheid wenst.
  • Omdat u 24/7 persoonlijke bereikbaarheid zoekt.
  • Omdat u deskundigheid zoekt.
  • Omdat u wilt weten waar u aan toe bent.
  • Omdat u niet wilt stilstaan.

Select2Connect B.V. is een professionele en gedreven uitzendorganisatie gevestigd in Alkmaar. Wij zijn gespecialiseerd in de werving en selectie in de transportbranche. Maatwerk is uitgangspunt. Of het nu gaat om een spoedklus, om doorlopende inzet van extra mensen of om uw vakantieplanning, Select2Connect biedt snel een oplossing. Dankzij onze persoonlijke betrokkenheid en heldere communicatie weet u altijd waar u aan toe bent. Wij hebben jarenlange ervaring in de transportbranche en zijn bekend met de (lokale) arbeidsmarkt. Hierdoor treden wij op als 'partner' in plaats van leverancier.

Onze diensten

Select2Connect B.V. is gespecialiseerd in de transportbranche. U kunt in het onderstaande menumeer lezen over onze diensten. Wilt u meer weten over Select2Connect Personeelsdiensten? U kunt direct contact opnemen met onze intercedenten. 
 

Uitzenden Werving&Selectie Detachering Outplacement Payrolling

 

 

BETROUWBAAR

Select2Connect B.V. werkt volgens de NEN-normen 4400 en 4400-1. Daarnaast beschikken wij over een G-rekening. Wij zijn een door Inspectie Leefomgeving en Transport (KIWA) erkende uitzendorganisatie. We beschikken over de benodigde vergunning voor het (tijdelijk) ter beschikking stellen van personeel in het beroepsgoederenvervoer. U bent er ten allen tijde van verzekerd dat Select2Connect volgens algemeen aanvaarde gedragsregels te werk gaat. Hierdoor bent u onder meer beschermd tegen de risico’s van naheffingen voor sociale premies en belastingen.

"Bekijk nieuwste Transport of Logistiek vacatures".

Downloads & Links