Deze website gebruikt cookies om instellingen te onthouden. Voor website statistieken wordt Google Analytics gebruikt. Akkoord

Sluit

Privacy & Cookies


Werken met Select2Connect Personeelsdiensten:Waarom kiest u voor ons?
-   Omdat u heldere afspraken wenst.
-   Omdat u personeel wilt dat bij u past.
-   Omdat u snelheid wenst.
-   Omdat u 24/7 persoonlijke bereikbaarheid zoekt.
-   Omdat u deskundigheid zoekt.
-   Omdat u wilt weten waar u aan toe bent.
-   Omdat u niet wilt stilstaan.

Profiel
Select2Connect B.V. is een professionele en gedreven uitzendorganisatie gevestigd in Alkmaar en Venlo. Wij zijn gespecialiseerd  in de werving en selectie in de transportbranche. Maatwerk is uitgangspunt. Of het nu gaat om een spoedklus, om doorlopende inzet van extra mensen of om uw vakantieplanning, Select2Connect biedt snel een oplossing. Dankzij onze persoonlijke betrokkenheid en heldere communicatie weet u altijd waar u aan toe bent. Wij hebben jarenlange ervaring in de transportbranche en zijn bekend met de (lokale) arbeidsmarkt. Hierdoor treden wij op als 'partner' in plaats van leverancier.

Betrouwbaar
Select2Connect B.V. werkt volgens de NEN-normen 4400 en 4400-1. Daarnaast beschikken wij over een G-rekening. Wij zijn een door Inspectie Leefomgeving en Transport (KIWA) erkende uitzendorganisatie. We beschikken over de benodigde vergunning voor het (tijdelijk) ter beschikking stellen van personeel in het beroepsgoederenvervoer. U bent er ten allen tijde van verzekerd dat Select2Connect volgens algemeen aanvaarde gedragsregels te werk gaat. Hierdoor bent u onder meer beschermd tegen de risico’s van naheffingen voor sociale premies en belastingen.


Wilt u meer weten? Neem contact op met de intercedenten op één van onze vestigingen.

Wilt u liever dat wij z.s.m. contact met u opnemen? Klik hier