Deze website gebruikt cookies om instellingen te onthouden. Voor website statistieken wordt Google Analytics gebruikt. Akkoord

Sluit

Privacy & Cookies


Over ons:


Select2Connect is een frisse en professionele uitzendorganisatie gespecialiseerd in de transportbranche. Met gedreven vakmensen verzorgen wij vanuit onze vestigingen Alkmaar, Venlo en Eindhoven de werving en selectie van medewerkers in deze dynamische bedrijfstak. Wij stemmen vraag en aanbod optimaal op elkaar af. 

Voor uitzenden, werving & selectie, detacheringoutplacement en payrolling van medewerkers kunt u bij ons terecht. Dankzij onze jarenlange ervaring in de transport- en uitzendbranche, dankzij de kennis en kunde van onze medewerkers, dankzij ons grote netwerk en dankzij onze bekendheid met de (lokale) arbeidsmarkt, treden wij op als betrouwbare PARTNER voor zowel werkgever als werknemer.

Select2Connect staat voor maatwerk en kwaliteit. Wij staan zeven dagen per week 24 uur per dag voor u klaar en zorgen voor de beste match tussen werkgever en werknemer. Select2Connect: de beste manier van SAMENwerken.

Select2Connect Alkmaar 
Prof. van der Waalstraat 1 
1821 BT Alkmaar
Tel. 072 8200365 
mail: info@select2connect.nl
werkbrief: uren@select2connect.nl
Select2Connect Venlo
Keulse Barrière 1
5915 PG Venlo
Tel. 077 30 300 30 
mail: infovenlo@select2connect.nl
werkbrief: urenvenlo@select2connect.nl
Select2Connect Eindhoven 
Keulse Barriére 1
5915 PG Venlo 
Tel. 077 3 0300 30 
mail: infovenlo@select2connect.nl
werkbrief: urenvenlo@select2connect.nl

Wilt u als werkgever liever dat wij z.s.m. contact met u opnemen? Klik hier

Wilt u als werknemer liever dat wij z.s.m. contact met u opnemen? Klik hier